Weeksuggesties en Klassiekers

Bossies Food stelt elke week een aantal weeksuggesties, soepjes en klassiekers voor. Je kan dit alles perfect combineren. Het ideale ‘home-alone’ avonddiner in een handomdraai. Dit alles op een maatschappelijk en ecologisch verantwoorde manier. 

Het principe van de bestellingen gaat als volgt. Elke donderdag ontvangen jullie een nieuwsbrief met de weekly specials. Bestellen kan tot zondag. Het bestelformulier vinden jullie onderaan deze pagina. Om middernacht sluiten we af. Op woensdag is er home-delivery bij jullie thuis, volgens duidelijke afspraak, of kunnen jullie dit ophalen te Nieuwrode. Betalen kan via Payconiq of overschrijving.

Liefste foodies, 

We gaan er even tussenuit met Bossies Food vanaf 25 juni. Een beetje restylen van het concept, een aanpassing van de website, etc..... We zijn er terug in de 2de week van augustus. Fijne zomeravonden en welverdiende vakantiemomenten toegewenst van jullie keukenpieten uit Nieuwrode. 

Sophia & Marcello

Weeksuggesties van 18 juni tot 24 juni

Prijs Hoeveelheid

' Minestra di broccolini alla Romana ' (per liter)

Heerlijke, zomerse broccolisoep met fijne brunoise van zuiderse groentjes en verse basilicum. Geserveerd met crispy kruidencroûtons

€ 8.00 /€

' Les farcies Niçoise et son coulis aux poivrons rouges '

Fantastisch vegetarisch zomergerechtje met gevulde peper, courgette en tomaat op 3 verschillende wijzen. Mozza, geitenkaas en feta, wilde rijst aubergine, groene chili, zomergroentjes, orzotto en verse Italiaanse kruiden. Dit alles afgewerkt met een zoete paprikacoulis

€ 16.00 /€

' Oostende, Ensor, Arno en the fishylicious gratin van Noordzeevis '

Met zicht op zee en met de zomervakantie in aantocht serveren we dit ambachtelijk ovengerecht uit Oostende met schelvis, kabeljauw, mosseltjes, champignons en een brunoise van prei en selder. Geserveerd met een bintjespuree en afgewerkt met Mornaysaus op basis van een zachte visfumet.

€ 18.00 /€

' Pork Iberico Tenderloin, Spanish Stroll on your plate '

Geniet van dit uniek Iberisch varkenshaasje gevuld met een tapenade van zongedroogde tomaten, Manchego, verse tuinkruiden en Serranoham. Geserveerd met nieuwe patatjes 'aglio e rosmarino', een hartige salsa op basis van koriander en geroosterde prunella

€ 19.00 /€

' Le sauté de veau à la moutarde et au vin blanc 2.0 '

Dit stoofpotje van kalfsvlees smelt op je tong. Kort gebakken en dan verder gegaard in een kruidige, aromatische bouillon van kalfsjus, witte wijn en graanmosterd van 'De Ster'. Deze saus wordt verder afgewerkt met een liaison en geserveerd met nieuwe patatjes, enkele zomergroentjes en Parijse champignons

€ 19.00 /€

' Kabeljauwhaas op Mediterrane wijze '

In de oven gegaarde kabeljauwhaas met geconfijte tomaat en Mozzarella di Bufala, gegrilde zuiderse groenten, geplette aardappel met olio d'oliva EV di Salvatore en een lichte aïoli

€ 21.00 /€

Klassiekers

Prijs Hoeveelheid

' Crème de tomates' ( per Liter )

Waanzinnig lekkere romige tomatensoep 'comme il faut' met huisgemaakte balletjes en tomatenblokjes

€ 8.00

' Arrabbiatasaus ' ( per Liter )

In glossy emmertjes

€ 8.00

' Sophia's salsa di pomodoro con carne ' ( per liter )

Een heerlijke echte Italiaanse 'ragù saus' op basis van rundsvlees (onglet), San Marzano, sjalot, fijne groentjes, witte wijn en lookparfum

€ 14.00

' Lasagne al ragù di carne e verdure ' ( 400 gr. )

Sophia's huisgemaakte verse lasagne met brunoise van lentegroentjes en gehakt van runds- en varkenvlees. Afgewerkt met een lichte Mornaysaus van gemalen Emmenthal en Parmezaanse kaas

€ 15.00

' Canneloni verdure, ricotta e spinaci ' ( 400 gr. )

Ambachtelijk gevulde pastarolletjes met verse groentjes, jonge spinazieblaadjes en ricotta. Afgewerkt met een Taleggiocrème en licht gegratineerd met mozzarella

€ 15.00

' Lasagne Caponata erbe aromatice e capra '

Vegetarische lasagne met gegrilde pepers en tomaten, gestoofde portobello, geitenkaas, verse oregano, Romeinse kervel en een pizzaïolasaus op basis van kerstomaatjes en chili. Afgewerkt met geraspte Pecorino

€ 15.00

West-Vlaamse stoverij met witloofslaatje en pomme pont-neuf

Rundsstoofvlees ambachtelijk bereid met Westmalle dubbel

€ 16.00

' West- Vlaamse Stoverij ' ( per kg )

€ 24.00

' Hongaarse goulash met gebakken wilde rijst '

Traditioneel Hongaars gerecht met varkenskarbonaden, gele en rode paprika’s, chili’s, Roma tomaat en witte wijn

€ 15.00

' Hongaarse Goulash ' ( 800 gr. )

€ 22.00

' Vol-au-vent van hoevekip met bintjespuree en bladerdeeggebakje '

Artisanaal gemaakte gevogeltefricasée met gehaktballetjes, champignons, licht gebonden met room

€ 16.00

' Vol-au-vent ' ( per kg )

€ 24.00

  • {{ error_message }}
  • {{ product.amount }} x {{ product.description }}

Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Tijdstip: {{ delivery_time }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x