Weeksuggesties en Klassiekers
Bossies Food stelt elke week een aantal weeksuggesties, soepjes en klassiekers voor. Je kan dit alles perfect combineren. Het ideale ‘home-alone’ avonddiner in een handomdraai. Dit alles op een maatschappelijk en ecologisch verantwoorde manier.
Het principe van de bestellingen gaat als volgt. Elke donderdag ontvangen jullie een nieuwsbrief met de weekly specials. Bestellen kan tot zondag. Het bestelformulier vinden jullie onderaan deze pagina. Om middernacht sluiten we af. Op woensdag is er home-delivery bij jullie thuis, volgens duidelijke afspraak, of kunnen jullie dit ophalen te Nieuwrode. Betalen kan via Payconiq of overschrijving.
Weeksuggesties van 29 januari tot 4 februari
Prijs | Hoeveelheid | |
---|---|---|
' Franse uiensoep uit de Cevennen met kaastoastjes ' (per liter)Heerlijke wintersoep van zachte ajuinen uit het centraal massief. Geserveerd met gegratineerde toastjes, Gruyère en peterselie |
€ 8.00 /€ |
|
' Amazing Asian Chicken Wonton Soup ' (per liter)Een uniek surf & turf soepje en tevens Sophia's appreciatie voor de Thaïse keuken. Oosters helder kippensoepje met fijne groentjes, oestersaus en homemade wontons van garnalen, shi-také, sesam en soja. Afgewerkt met citroengras, gemberparfum, pijpajuin en rode chili |
€ 8.00 /€ |
|
' The Kremlin Meat Balls by Stroganoff 'Vanuit de keukens van het Kremlin serveren Marcello en Vladimir deze heerlijke gehaktballetjes. Licht geflambeerd met Vodka Absolut serveren we deze in de originele Stroganoff saus. Nog wat van onze vers gesneden frietjes erbij en een fantastisch gerecht siert je tafel |
€ 16.00 /€ |
|
' Verdure ripieni al forno, cucina traditionale 'Nu de 3 koningen terug naar het oorlogszuchtige Midden-Oosten vertrokken zijn, presenteert Marcello dit origineel vegetarisch ovengerecht. Geniet van dit trio van gevulde groentjes. Peperoncini met mascarpone en feta - ronde courgette gevuld met patatjes en Reblochon - champignons met Boursin kruidenkaas. Geserveerd met een smeuïge orzotto en een salsa van zoete puntpaprika met verse tuinkruiden |
€ 16.00 /€ |
|
' Mezzaluna fatti in casa Sophia al tartufo e funghi in bianco 'Verse artisanale halve maantjes gevuld met een mousse van kastanjechampignons, oesterzwammen, Mascarpone en truffel. Afgewerkt met een smeuïge funghi-Taleggio saus, beukenzwammen en geschaafde Parmigiano |
€ 18.00 /€ |
|
' Saltimbocca di vitello, prosciutto al' erbe et Fontina 'Italiaanse variant van onze Vlaamse klassieke cordon bleu. Nu met kalfsvlees, gevuld met een kruidenham en hartige Fontina kaas. Hierbij krokante patatjes met rozemarijn en fleur de sel en zuiderse garnituur. Afgewerkt met een kalfsjus met Marsala en kastanjechampignons |
€ 19.00 /€ |
|
' Cataplana de peixe 'Portugees stoofpotje van zeeduivel, red snapper, merluza, rode pepers, chili, rode ui, venkel, patatjes, tomaat, vinho branco en verse tuinkruiden |
€ 21.00 /€ |
|
Klassiekers
Prijs | Hoeveelheid | |
---|---|---|
' Crème de tomates' ( per Liter )Waanzinnig lekkere romige tomatensoep 'comme il faut' met huisgemaakte balletjes en tomatenblokjes |
€ 8.00 |
|
' Arrabbiatasaus ' ( per Liter )In glossy emmertjes |
€ 8.00 |
|
' Sophia's salsa di pomodoro con carne ' ( per liter )Een heerlijke echte Italiaanse 'ragù saus' op basis van rundsvlees (onglet), San Marzano, sjalot, fijne groentjes, witte wijn en lookparfum |
€ 14.00 |
|
' Lasagne al ragù di carne e verdure ' ( 400 gr. )Sophia's huisgemaakte verse lasagne met brunoise van lentegroentjes en gehakt van runds- en varkenvlees. Afgewerkt met een lichte Mornaysaus van gemalen Emmenthal en Parmezaanse kaas |
€ 15.00 |
|
' Canneloni verdure, ricotta e spinaci ' ( 400 gr. )Ambachtelijk gevulde pastarolletjes met verse groentjes, jonge spinazieblaadjes en ricotta. Afgewerkt met een Taleggiocrème en licht gegratineerd met mozzarella |
€ 15.00 |
|
' Lasagne Caponata erbe aromatice e capra 'Vegetarische lasagne met gegrilde pepers en tomaten, gestoofde portobello, geitenkaas, verse oregano, Romeinse kervel en een pizzaïolasaus op basis van kerstomaatjes en chili. Afgewerkt met geraspte Pecorino |
€ 15.00 |
|
West-Vlaamse stoverij met witloofslaatje en pomme pont-neufRundsstoofvlees ambachtelijk bereid met Westmalle dubbel |
€ 16.00 |
|
' West- Vlaamse Stoverij ' ( per kg ) |
€ 24.00 |
|
' Hongaarse goulash met gebakken wilde rijst 'Traditioneel Hongaars gerecht met varkenskarbonaden, gele en rode paprika’s, chili’s, Roma tomaat en witte wijn |
€ 15.00 |
|
' Hongaarse Goulash ' ( 800 gr. ) |
€ 22.00 |
|
' Vol-au-vent van hoevekip met bintjespuree en bladerdeeggebakje 'Artisanaal gemaakte gevogeltefricasée met gehaktballetjes, champignons, licht gebonden met room |
€ 16.00 |
|
' Vol-au-vent ' ( per kg ) |
€ 24.00 |
|
- {{ error_message }}
- {{ product.amount }} x {{ product.description }}
Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Tijdstip: {{ delivery_time }}
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief