Weeksuggesties en klassiekers

Bossies Food stelt elke week een aantal weeksuggesties, soepjes en klassiekers voor. Je kan dit alles perfect combineren. Het ideale ‘home-alone’ avonddiner in een handomdraai. Dit alles op een maatschappelijk en ecologisch verantwoorde manier. 

Het principe van de bestellingen gaat als volgt. Elke woensdag ontvangen jullie een nieuwsbrief met de weekly specials. Bestellen kan tot zondag. Het bestelformulier vinden jullie onderaan deze pagina. Om middernacht sluiten we af. Op woensdag is er home-delivery bij jullie thuis, volgens duidelijke afspraak, of kunnen jullie dit ophalen te Nieuwrode. Betalen kan via Payconiq of overschrijving.

Weeksuggesties van 21 april tot 27 april

Prijs Hoeveelheid

' Chef's scampi diabolique ' ( 5 stuks )

Ideaal voorgerecht met een licht pikante arrabbiatasaus, kersttomaat, chili, rode ui en een vleugje room

€ 14.00 /€

' Chef's blanquette de veau à l'ancienne '

Een echte Vlaamse klassieker van zacht gegaard kalfsvlees, Parijse champignons en gehaktballetjes, geserveerd met huisgemaakte pastinaakpuree

€ 16.00 /€

'Raviolini ricotta e spinaci '

Pastakussentjes gevuld met ricottakaas, geserveerd met een coulis van jonge bladspinazie en afgewerkt met geconfijte tomaatjes, crumble van pijnboompitten en hartige Pecorinokaas

€ 18.00 /€

' Grilled Iberico pork loin Chimichurri'

Gegrild varkenshaasje met de beroemde Argentijnse Chimichurrisaus, patatas bravas, gestoofde sperzieboontjes met jalapèno en zoet-zure baby-uitjes

€ 19.00 /€

'Filet de saumon Norvège laqué à l'érable et balsamique '

Mooi stukje zalmfilet, licht gelakt met een ahornsiroop en balsamico, Oriëntaalse garnituur, bintjespuree met een infusie van citroengras en afgewerkt met limoen-korianderboter

€ 19.00 /€

Klassiekers en soepjes

Prijs Hoeveelheid

' Chef's crème de tomates ' ( per Liter )

Waanzinnig lekkere romige tomatensoep 'comme il faut' met huisgemaakte gehaktballetjes en tomatenblokjes

€ 6.00

' Creamy red pepper sensation ' ( per liter )

Zachte crème van rode puntpaprika en Roma tomaat, afgewerkt met fijne rode chili, brunoise van pepers en wortel en Roomse kervel

€ 7.00

Arrabbiatasaus ( per Liter )

In glossy emmertjes

€ 7.00

Huisgemaakte kaaskroketjes met Oud Brugge (per stuk)

Emmenthal, Taleggio en Cambozola (diepvries)

€ 4.00

Huisgemaakte garnaalkroketjes (per stuk)

Met verse bisque en grijze garnalen (diepvries)

€ 4.50

Carbonades à la Flamande (per kg)

Huisgemaakt rundsstoofvlees bereid met Westmalle dubbel

€ 20.00

Goulash du Chef (per 800gr)

Traditioneel Hongaars gerecht met varkenskarbonaden, gele en rode paprika’s, chili’s, Roma tomaat en witte wijn

€ 20.00

Vol-au-vent van hoevekip (per kg)

Artisanaal gemaakte gevogeltefricasée met gehaktballetjes, champignons, licht gebonden met room

€ 20.00

' Lasagna vegetariana con spinaci, zucchini e ricotta ' (per 600 gram)

Huisgemaakte lasagne met verse bladspinazie, courgette, ricottakaas, gegaard in een mascarponecrème en licht gegratineerd met mozarella

€ 18.00

  • {{ error_message }}
  • {{ product.amount }} x {{ product.description }}

Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Tijdstip: {{ delivery_time }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x