Weeksuggesties en Klassiekers

Bossies Food stelt elke week een aantal weeksuggesties, soepjes en klassiekers voor. Je kan dit alles perfect combineren. Het ideale ‘home-alone’ avonddiner in een handomdraai. Dit alles op een maatschappelijk en ecologisch verantwoorde manier. 

Het principe van de bestellingen gaat als volgt. Elke donderdag ontvangen jullie een nieuwsbrief met de weekly specials. Bestellen kan tot zondag. Het bestelformulier vinden jullie onderaan deze pagina. Om middernacht sluiten we af. Op woensdag is er home-delivery bij jullie thuis, volgens duidelijke afspraak, of kunnen jullie dit ophalen te Nieuwrode. Betalen kan via Payconiq of overschrijving.

Weeksuggesties van 2 februari tot 8 februari

Prijs Hoeveelheid

' Crème Dubarry, une histoire de goûts ' ( per liter )

Vanuit de keukens van Versailles presenteert de Chef deze heerlijke velouté van bloemkool, geserveerd met kruidencroûtons, verse room en bieslook

€ 7.00 /€

' ' Hollandse snert met Gelderlandse rookworst ' ( per liter )

Heerlijke erwtensoep van onze Noorderburen met gerookte spekblokjes, rookworst en polderaardappelen

€ 8.00 /€

' Canneloni alla Sorrentina '

Artisanale pastarolletjes gevuld met kruidig gehakt, ricottakaas en verse Italiaanse kruiden. Geserveerd met een pittige arrabbiatasaus op basis van kerstomaat en basilicum, licht gegratineerd met Mozzarella di Bufala

€ 14.00 /€

' Sofie's fullproof glazed meatloaf '

Hartig en smeuïg vleesbrood van rundsgehakt en brunoise van groentjes. Bereid in de 'Staub cocote' en geglaceerd mert een catchy New Yorkse salsa. Geserveerd met gebakken aardappelschijfjes en gegratineerde bloemkool

€ 16.00 /€

' Ravioli giganti di zucca fatti in casa '

Prachtige huisgemaakte ravioli met een puree van butternut, gedroogde dadels, pecannoten en geitenkaas. Geserveerd met een lichte crème van kastanjechampignons en afgewerkt met een crumble van Jonagold

€ 18.00 /€

' Opor Atjam Djawa '

Javaans gerecht met gekruide hoevekip. Gegaard in kokosmelk met geconfijte gember, ananas en cashewnoten. Geserveerd met kortgewokte Oosterse groentjes en Jasmijnrijst

€ 19.00 /€

' Filet de flétan noir au beurre de cerfeuil '

Groenlandse heilbotfilet met kervelboter, broccolini, zachte venkel, groene aspergepunten en pastinaakpuree

€ 19.00

Klassiekers

Prijs Hoeveelheid

' Huisgemaakte kaaskroketjes met Oud Brugge ' (per stuk)

Oud Brugge, Taleggio en Emmenthal (diepvries)

€ 4.00

' Huisgemaakte garnaalkroketjes ' (per stuk)

Met verse bisque en grijze garnalen (diepvries)

€ 4.50

' Arrabbiatasaus ' ( per Liter )

In glossy emmertjes

€ 8.00

' Lasagne al ragù di carne e verdure ' ( 400 gr. )

Sophia's huisgemaakte verse lasagne met brunoise van lentegroentjes en gehakt van runds- en varkenvlees. Afgewerkt met een lichte Mornaysaus van gemalen Emmenthal en Parmezaanse kaas

€ 14.00

' Canneloni verdure, ricotta e spinaci '

Ambachtelijk gevulde pastarolletjes met verse groentjes, jonge spinazieblaadjes en ricotta. Afgewerkt met een Taleggiocrème en licht gegratineerd met mozarella

€ 14.00

West-Vlaamse stoverij met witloofslaatje en pomme pont-neuf

Rundsstoofvlees ambachtelijk bereid met Westmalle dubbel

€ 14.00

' West- Vlaamse Stoverij ' ( per kg )

€ 20.00

' Hongaarse goulash met gebakken wilde rijst '

Traditioneel Hongaars gerecht met varkenskarbonaden, gele en rode paprika’s, chili’s, Roma tomaat en witte wijn

€ 14.00

' Hongaarse Goulash ' ( 800 gr. )

€ 20.00

' Vol-au-vent van hoevekip met bintjespuree en bladerdeeggebakje '

Artisanaal gemaakte gevogeltefricasée met gehaktballetjes, champignons, licht gebonden met room

€ 14.00

' Vol-au-vent ' ( per kg )

€ 20.00

  • {{ error_message }}
  • {{ product.amount }} x {{ product.description }}

Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Tijdstip: {{ delivery_time }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x